Лидер в генетиката на свине

TOPIGS e глобален лидер в развъждането на свине и изкуственото осеменяване. В целия свят има над 150000 прародителски свине на TOPIGS, гарантиращи производство на 1100000 хибридни ремонта на година и над 6 милиона дози сперма. Това прави TOPIGS един от най-големите доставчици на генетика в света.

TOPIGS ce намира в Нидерландия, където има пазарен дял над 85%. В Европа, TOPIGS e водещата компания в тази област. TOPIGS e действаща в над 50 страни. Чрез работа с местни филиали, джойнт вентчър и дистрибутори, TOPIGS e идеално позициониран, така че да удовлетвори нуждите на местните пазари.

TCk е там където работят професионалните свинепроизводители. В няколко държави TOPIGS e unu пазарният лидер или един от основните доставчици. Той също има и свои собствени нуклеус развъдни ферми за доставяне на местни и международни пазари със специално разработена, висококачествена свинска генетика.

TOPIGS означава прогрес при прасетата. Това означава, че изследването, иновацията и усъвършенстването на генетиката са крайъгълните камъни на нашата компания. TOPIGS реализира своята проучвателна и развиваща програма в партньорство с водещи университети и изследователски инстиryти в цял свят. Чрез непрекъснато подобряване на нашите продукти, ние даваме възможност на нашите клиенти да постигнат максимални резултати.

Контакти

Екопродукт ЕООД
7500 Силистра
ул. Добруджа 41, ет.5,
тел.: +359 86 882 426
мобилен: +359 894 475 435
факс: +359 86 882 425
ekoproduct_pigs@abv.bg